طرز تهیه باقالی قاتق اصیل گیلانی

به گزارش وبلاگ فروغ، همه ما وقتی اسم غذای شمالی را می شنویم به یاد باقالی قاتق گیلانی خوشمزه میفتیم. یکی از غذاهای شمالی معروف که عطر و طعم آن ما را به یاد جنگل های سرسبز و زیبای استان گیلان می اندازد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه باقالی قاتق یا به زبان محلی، باقلا قاتق را به شما آموزش دهیم که یک خورش شمالی ساده و لذیذ است.

طرز تهیه باقالی قاتق اصیل گیلانی

خورش باقالی قاتق را به نام باقالی خورش یا خورش گل در چمن هم می شناسند و دربسیاری از شهرهای ایران تهیه می نمایند. تخم مرغ رکن مهمی در فرهنگ آشپزی گیلان دارد و در بسیاری از غذاهای گیلانی مثل باقالا قاتق، میرزاقاسمی، ترشی تره و انواع کوکو از آن استفاده می گردد. در این خورش هم تخم مرغ منبع پروتئین است که در کنار لوبیا کشاورزی یا همان باقلا، شوید و سیر این غذا را تبدیل به یک غذای جذاب می نمایند.

  • چطور مرغ ترش شمالی درست کنیم؟
  • چطور ماهی شکم پر شمالی درست کنیم؟
  • چطور شامی بابلی درست کنیم؟

در این غذا برای هر نفر معمولا از یک یا دو تخم مرغ درسته استفاده می نمایند که به صورت کامل در غذا پخته می گردد و نباید آن را هم زد. آشپزهای چیره دست شمالی تخم مرغ های این غذا را به صورت درسته در آب خورش می شنمایند و تخم مرغ حالت پفکی و عسلی پیدا می نماید.

باقالی قاتق را هم مانند بیشتر غذاهای شمالی در کنار کته سرو می نمایند و با سیر تازه، سیر ترشی یا انواع ترشی های محبوب شمالی می خورند.

با ما همراه باشید تا در ادامه طرز تهیه باقالی قاتق شمالی اصل را به شما آموزش دهیم. همچنین می توانید با رجوع به آرشیو آموزش آشپزی تصویری وبلاگ فروغ مگ، دستور پخت انواع غذاهای محلی ایران و غذاها و دسرهای معروف فرنگی را مشاهده کنید و یاد بگیرید.

مواد لازم برای 2 نفر

  • لوبیا کشاورزی: 2 پیمانه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شوید: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر: 4 حبه
  • کره: 50 گرم
  • زردچوبه، فلفل سیاه، نمک: به میزان لازم

طرز تهیه باقالی قاتق

1.

نیمی از کره را در تابه بریزید و بعد از ذوب شدن، سیرهای رنده شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند گردد.

2.

وقتی عطر سیر در کره بلند شد، ادویه ها را به آن اضافه کنید.

3.

بعد از مدت کمی، شوید خشک و لوبیا کشاورزی که از 24 ساعت قبل خیس نموده اید و سپس پوست کنده اید را اضافه کنید. لوبیا و شوید را چند دقیقه در کره تفت دهید تا عطر شوید بلند گردد.

4.

در این مرحله دو و نیم پیمانه آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید با درب بسته و حرارت ملایم برای 30 دقیقه آرام بپزند.

5.

بعد از پختن لوبیا، میزان نمک خورش باقالی قاتق را تنظیم کنید و مابقی کره را به آن اضافه کنید.

6.

سطح خورش را کمی صاف کنید و تخم مرغ ها را روی آن بشکنید. اجازه دهید تخم مرغ ها به مدت 5 دقیقه با درب بسته بپزند.

7.

باقالی قاتق شما حاضر است. شما می توانید آن را همراه با برنج یا نان سرو کنید.

نوش جان.

منبع: دیجیکالا مگ

به "طرز تهیه باقالی قاتق اصیل گیلانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه باقالی قاتق اصیل گیلانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید